TELE'WAY - Carin de Schutter Schoonheidsverzorging | zorgeloos genieten in Kloosterburen

Schoonheidsverzorging
Ga naar de inhoud
Heeft u zich altijd al  geërgerd aan rode adertjes (couperose), pigmentvlekjes of andere  huidoneffenheden? Met Tele’way bent u in slechts enkele minuten verlost  van uw huidprobleem! De behandeling is kort en heeft een verbluffend en  direct resultaat.
Het kent geen bijwerkingen en is tevens (nagenoeg) pijnloos.
Prijs is op aanvraag, vanaf € 25,--.

Het littekenloos verwijderen van:
  • Tele’s (gesprongen adertjes)
  • Spider Naevi en bloedspatjes
  • Fibromen
  • Wratten, Steelwratjes
  • Pigmentvlekjes, ouderdomswratjes en andere onregelmatigheden in de huid

Tele’s, wat zijn het?
Tele’angiectasien  zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes deze  functioneren niet meer naar behoren, daardoor blijft het bloed erin  staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid.
Zijn het aftakkingen van aders, dan bevatten ze donkerrood bloed, helderrood bloed is meestal slagaderlijk.

Waardoor ontstaan rode adertjes?
Er  zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van tele’s. Zoals zwak  bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, teveel  alcohol en hoge bloeddruk. De oorzaak kan ook uitwendig zijn, door  schaafwonden, te agressieve cosmetica en te grote  temperatuurverschillen. Tele’s kunnen meestal bij iedereen verwijderd  worden.

Hoe werkt het?
Het  Tele’way apparaat werkt door middel van een unieke technologie de USHF  (Ultra Short High Frequency) die zowel in de medische als in de  cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt  wordt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden.
Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid.
Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.
De  hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne  naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt  dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt  toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus en  bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd.
Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij.
Voor pigment- en ouderdomsvlekjes wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald.
Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen.
De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Om het resultaat te optimaliseren kunt u in de salon advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen.

Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?
Na  de behandeling zijn irritaties zoals plaatselijke zwellingen, roodheid,  etc. niet ongebruikelijk. In praktisch alle gevallen vormt zich een  korstje die doorgaans na ca. 10 dagen vanzelf zal afvallen. De  behandelde plek zal doorgaans binnen een aantal dagen genezen maar kan  nog roze/rood achtig van kleur zijn. Dit kan enkele weken tot wel  maanden aanhouden maar kleurt naar verloop van tijd weer bij. Hoewel het  zelden tot nooit voorkomt bestaat er een kleine kans op het veranderen  van het behandelde weefsel en/of ontstaan van littekens. Met name het  niet naleven van de instructies kunnen ervoor zorgen dat een overvloedig  gepigmenteerde beschadiging zich kan voordoen, welke over het algemeen  binnen 3 tot 6 maanden zal verdwijnen. U krijgt na de behandeling een  verzorgende crème mee naar huis.
carindeschutter@planet.nl
06 - 574 138 36
2015 - 2022 Created BenesWebDesign
Copyright 2015 - 2022 ♥ Carin de Schutter Schoonheidsverzorging ♥  All rights Reserved
Terug naar de inhoud