LOVELI - Carin de Schutter Schoonheidsverzorging | zorgeloos genieten in Kloosterburen

Schoonheidsverzorging
Ga naar de inhoud


Loveli is een merk van Nederlandse bodem en ontwikkeld door de Nederlandse Linda Bot.

”Je staat er misschien nooit bij stil, maar iedere dag smeren we aardolie, zware metalen en plastic op onze huid. Dat klinkt misschien ongeloofwaardig, want welke cosmeticaproducent stopt dat nou in zijn cosmetica? Nou… bijna álle cosmeticaproducten bevatten wel één van deze stoffen. Natuurlijk staat het niet zo op het etiket. De ingrediënten worden eerst zwaar bewerkt en hebben een hele andere naam gekregen, maar in the end blijven het aardolie, een zwaar metaal en plastic. En als je dan beseft dat 60% van wat je op je huid smeert, ìn je lichaam terecht komt, dan is dat best een belangrijk punt om even bij stil te staan.” aldus, Linda.
De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Na de deodorantstick en lipbalm volgde een gezichtslijn en inmiddels is er ook een body oil en bodywash. En nog meer producten zijn work in progress.
carindeschutter@planet.nl
06 - 574 138 36
2015 - 2024 Created by BWD
Copyright 2015 - 2023 ♥ Carin de Schutter Schoonheidsverzorging ♥  All rights Reserved
Terug naar de inhoud